Membership

În spatele PT18 se afla dorința de a crea o comunitate cu membri lucrând și interactionând într-un ecosistem interdisciplinar la intersecția dintre experiențele reale ale unei profesii, cercetare, educatie, arte și literatură.

Indiferent dacă ești un start-up sau o companie cu istoric, un antreprenor individual ori doar ești motivat să studiezi înconjurat de profesioniști IT, academici sau experți în științele educației, PT18 are o varietate de spații disponibile pentru închiriere, de la birouri  individuale pentru o zi, până la spații pe termen lung, pentru echipe mai mari.

Amplasat în cartierul creativ al Bucureștiului, într-o clădire intimă, care te face să te simți ca acasă și care respectă arhitectura orașului, PT18 îmbină armonios istoricul zonei cu beneficiile tehnologiei.

În apropierea parcului Cișmigiu, PT18 este încojurat de restaurante, cafenele, muzee și galerii de artă, locația oferind acces imediat la o gamă largă de opțiuni pentru servit masa și socializare.

Pachete

Full

Camere cu birouri
acces 24h

Salon

Se foloseste spațiul de la PT18 între anumite ore 
(în funcție de programări)

Daily Pass

Pentru vizite ocazionale
(prima zi gratuită)

Devino membru

Suntem încântați că vrei să faci parte din comunitatea PT18.  Completând formularul ne ajuți să te cunoaștem și să îți putem oferi serviciile de care ai nevoie!

Facilități

Camere cu birouri

Spațiu flexibil

Spațiu de evenimente

Cameră de conferințe

Programări evenimente

Cafea, apă, ceai și WIFI

Servicii de curățenie

Acces pe bază de cod propriu

Bucătărie

Internet rapid WIFi, bucătărie și chicinete mobilate și utilate, spații de discuții, sală de conferință, găzduire sediu social sau punct de lucru, organizare de evenimente, grădină cu mese de lucru, sunt doar câteva din facilitățile pe care PT18 ți le pune la dispoziție când vei deveni membru.